KARRIÄR


På Henkel vågar vi göra skillnad

I mötet mellan teknik och konsumentvaror kan du verkligen påverka människors välbefinnande, med ledande varumärken och högpresterande medarbetare över hela världen. Din karriär hos oss innebär att du bidrar till en mer hållbar framtid. Och det innebär att utvecklas i en levande och mångskiftande kultur av tillit och tillhörighet. Vi älskar mod och nya idéer i team som vågar och som bryr sig.

Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Varför Henkel?

Du kan skapa förändring

Att våga skapa förändring på Henkel innebär ansvar redan från början, att driva vår digitala omvandling och att förverkliga nya idéer.

En anställd hos Henkel på olika bilder runt sitt jobb. Han arbetar på sin iPad, poserar för kameran och presenterar en vit sko bredvid Persil Sneaker Clean-logotypen.

Möt Tilak

På Henkel kan jag utmana ”status quo” och vara innovativ. Med den mobila färgkonsultationsappen Choicify har jag omdefinierat sättet som konsumenter upptäcker de bästa produkterna för dem och deras behov. Denna innovation kom till tack vare den kollektiva viljan att störa marknaden genom att lansera något nytt och effektfullt. Nu kan jag kan kalla mig för uppfinnare. 

Tilak, Corporate Director Digital Commerce

Vi jobbar som ett team

Att vara ett team på Henkel innebär att ha en samarbetsinriktad inställning som främjar tillit och transparens, och som välkomnar mångfald.

En anställd hos Henkel i hennes arbetsmiljö. Hon bläddrar igenom telefonen, arbetar på sin bärbara dator, ringer och poserar för kameran.

Möt Orryana

I vårt team lyssnar vi på varandra och undviker strikta hierarkier. Företaget tar mångfald och inkludering på största allvar. En stor framgång var kommunikationen när Black Lives Matter-rörelsen spreds över hela världen. Det är fantastiskt att vi har möjligheten att skapa en stor plattform för viktiga frågor.

Orryana, International Community Manager

Du kan forma din karriär

När du skapar din karriär i en multinationell organisation med en så bred portfölj som hos Henkel väntar nästa möjlighet runt hörnet.

En anställd hos Henkel framför sin arbetsplats. Hon poserar för kameran, sorterar skyltar från kampanjen #Rethink Fashion av Persil och ler.

Möt Nora

Det är inte alltid så enkelt att göra en ambitiös karriär. Det kan pressa dig till det yttersta. Men om du antar nya utmaningar finns det inget som kan stå i vägen för din utveckling på Henkel. Jag lärde mig tidigt att ta ansvar och att ta min framtid i egna händer. Nu utvecklar jag djärva strategier för varumärken som hela tiden utvecklas. Precis som jag.

Nora, Director International Marketing

Vi erbjuder mer än arbete

Att hitta mer än arbete på Henkel innebär att påverka människors liv, hela branscher och bidra till en hållbar framtid för vår planet.

En anställd hos Henkel visas på sin arbetsplats. En kub av plastmaterial och honom som arbetar med förpackningen är avbildad.

Möt Eduardo

Det har alltid varit viktigt för mig att inte bara arbeta, utan även känna att jag på något sätt förbättrar människors liv. På Henkel hittade jag en plats där jag kan utvecklas inom mitt område, ha kul på jobbet och göra världen mer hållbar. Som förpackningschef är mitt uppdrag att minska plastförbrukningen. För mig är det mer än ”bara ett jobb”.

Eduardo, International Packaging Manager

Varför Henkel?

Våra globala och diversifierade team skapar en bättre framtid

Så ger vi dig möjlighet till en tillfredsställande karriär

Läs mer om din framtid på Henkel

Ansikten på olika Henkel-anställda. De ser självsäkert och ler.

Låt oss våga göra skillnad tillsammans.

En karriär hos oss innebär att du får utvecklas i en levande och mångfacetterad kultur av tillit och tillhörighet och att vi förverkligar dina idéer.
Vågar du göra skillnad? Då bör du kontakta oss.