Adhesive Technologies

Henkel Adhesive Technologies (lim, tätning och ytbehandling) är ledande över hela världen med uppmärksammade lösningar. Vi leder och bygger morgondagens marknad med vårt unika utbud av banbrytande innovationer, skräddarsydda lösningar och starka varumärken inom lim, tätningsmedel och ytskiktsbehandling. Vi kombinerar innovation, tekniskt ledarskap och nära partnerskap med våra kunder för att kunna leverera lösningar som är en nödvändig del av ett flertal industri- och konsumentvaror. Vi utgår från vår globala närvaro och vårt expertkunnande för att kunna erbjuda kunder och konsumenter i hela världen en vinnande kombination av branschens bästa tjänster och ledande teknik.

Våra tekniska produkter för industrin är uppdelade i fem varumärkesgrupper - Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson och Aquence. För konsumenter och professionella användare fokuserar vi på de fyra globala varumärkesplattformarna Pritt, Loctite och Pattex.

  • I affärsområdet förpackning och konsumentvaror inom lim arbetar vi med stora varumärkesproducenter och internationella kunder för att utveckla innovativa och hållbara lösningar för livsmedelsförpackningar och konsumentvaror.
  • I affärsområdet Transport och Metall tillhandahåller vi våra kunder inom fordons-, flyg- och rymdindustrin samt metallindustrin med enastående systemlösningar, en omfattande teknologiportfölj och specialiserade tekniska tjänster
  • I affärsområdet Allmän industri erbjuder vi våra kunder en omfattande produktportfölj för tillverkning och underhåll av varaktiga varor.
  • Affärsområdet Electronicserbjuder kunder från elektroniken en specialiserad portfölj av innovativa högteknologiska lim och material för tillverkning av mikrochips, elektroniska aggregat och värmehanteringssystem.
  • Våra lim för konsumenter, hantverkare och byggföretagmarknadsför ett brett sortiment av varumärkesprodukter för privat-, handels- och byggnadsanvändare

Marknader

Lösningar från Henkel finns i många föremål som tillverkas för att användas i vår vardag: bilar, böcker och tidskrifter, datorer, flygplan, kylskåp, mobiltelefoner, möbler, textilier, förpackningar och många fler.

Tjänster