OM OSS

beauty-care-hair1-1-

Vår affärsenhet Konsumentvarumärken samlar våra konsumentverksamheter under ett tak. Med en optimerad portfölj, ikoniska varumärken och starka teknologier innehar Konsumentvarumärken ledande positioner speciellt inom hårkategorin och tvätt & hemvård på många marknader runt om i världen.

VÅRA BÄSTA VARUMÄRKEN

Kvinnor med en korg stående på ett bord som är fullt av Henkel-produkter som: Persil, Gliss, Bref, Somat, taft. och mer.

Våra innovativa varumärken löser konsumenternas behov och driver Henkels konkurrensfördel inom områdena innovation och hållbarhet.

VÅRA KÄRNKATEGORIER

På vänster sida: kvinnor applicerar en hårvårdsprodukt på sitt lockiga hår, på höger sida en man som viker tvätten

Som en multikategoriplattform inom konsumentvarubranschen fokuserar vår portfölj på två kärnkategorier: Tvätt & hemvård och hår.

Man i köket som diskar

Tvätt- och Hemskötsel

Henkel började sin verksamhet med rengöringsmedel för nästan 150 år sedan. Idag inlkluderar vår tvätt-och hemskötsel portfolio rengöringsmedel, diskmedel, ytbehandling och toalettartiklar.

Kvinnor i badrummet tvättar hennes bruna långa hår i badkar

Hår

Med vår kategori hår är vi aktiva för både konsumenter och professionell verksamhet. För konsumenter erbjuder vi produkter för färgning av hår, styling och vård för både återförsäljare och direkt till kund. För professionella salonger erbjuder vi behandlingar, färgning och stylingprodukter. Schwarzkopf Professional är på topp tre i världsledande leverantörer för professionella hårvårdsprodukter. 

Consumer Brands News