Schwarzkopf

Schwarzkopf har i mer än 120 år varit ett hårvårdsvarumärke som står för kvalitet, expertis och innovation. Det har gett Schwarzkopf fullt förtroende hos konsumenter.

Schwarzkopf står för innovation, trovärdighet, kvalitet, förtroende och kompetens - det är grundstenarna som får vårt företag att blomstra. Vi drivs av en passion för att skapa vackrare hår, något som reflekteras i var och en av våra produkter.

Topp-
varumärke
www.schwarzkopf.se

Konsumentprodukter

Professional HairCare for You.

Vi står för innovation, trovärdighet, kvalitet, förtroende och kompetens - det är grundstenarna som får vårt företag att blomstra. Vi strävar ständigt efter att möta de höga förväntningar som följer med vårt budskap "Professional HairCare for You", vilket har resulterat i både nöjda kunder och framgång för varumärket.

Vi drivs av en passion för att skapa vackrare hår, något som reflekteras i var och en av våra produkter. Som ett övergripande varumärke har Schwarzkopf en bred varumärkesportfölj i de tre kategorierna hårvård, hårstyling och hårfärg - inklusive de stora varumärkena Gliss, got2b och Blonde. Den välkända Schwarzkopf-loggan i form av en silhuett finns med på varje produktförpackning och visas i varje TV-reklam. Den tillför värde till varje produktinnovation som lanseras under varumärket Schwarzkopf.

For professionals in salon

Schwarzkopf Professional – Together. A passion for hair

Vi tror på en helhet – som är större än summan av dess beståndsdelar. Vi tror på en passion som delas – en passion för hår. Vi tror på ett partnerskap – en tvåvägsrelation för livet.

Vi är Schwarzkopf Professional och vi finns här för frisörer.

Frisörer är i centrum för allt vi gör. Vi har byggt vår dynamiska affärsmodell runt våra frisörer. Innovativa produkter, lyhörd support, expertutbildning, åtkomlig inspiration, genuint firande – vi erbjuder allt detta och mer. Vi mäter vår framgång via våra frisörers framgång. Det är allt som räknas.