KONSUMENTVARUMÄRKEN

Kvinnor med en korg stående på ett bord som är fullt av Henkel-produkter som: Persil, Gliss, Bref, Somat, taft. och mer.

Vi driver en plattform för konsumentvarumärken i flera kategorier som representerar ett brett utbud av produkter och välkända varumärken. Vår mångsidiga portfölj fokuserar på flera kategorier av konsumentvarumärken med starkt fokus på de två kärnkategorierna: Tvätt & hemvård och hår.

STRÄVAR ATT MÖTA KONSUMENTENS BEHOV GENOM ATT KÖRA
INNOVATIONER MED IKONISKA VARUMÄRKEN OCH TEKNIK

Vår varumärkesportfölj

Filter
Filter
Region
Region Filter
Reset
No results found, please check the spelling or try another term.
Kundsegment
Kundsegment Filter
Reset
Produktkategori
Produktkategori Filter
Reset

VÅRA KÄRNKATEGORIER

Abstrakt bild i blå färger som symboliserar en tvättprocess

Tvätt- och Hemskötsel

Våra varumärken som Bref, Dylon eller Häxan spelar en nyckelroll i våra konsumenters vardag. Vi vill inspirera kommande generationer av hållbara produktlösningar som drivs av förändringar i konsumentbeteende. Det är därför vi samarbetar med våra konsumenter och kunder för att utveckla marknadsledande varumärken och produkter inom områden som tvättvård, diskning, ytrengöringsmedel och toalettvård.

Abstrakt bild i orange färger som symboliserar ett hårstrå

Hår

Med vår kategori hår är vi aktiva för både konsumenter och professionell verksamhet. Vi brinner för hår och våra varumärken, som Schwarzkopf, Barnängen eller Gliss, återspeglar verkligen det. Oavsett om det är produkter för hårvård, färgning eller stylingvård för våra konsumenter, eller innovativa produkter för hårbehandling, färgning, efterbehandling eller styling för professionella frisörsalonger – våra varumärken är engagerade i kvalitet, säkerhet, hållbarhet och hög prestanda.

Product & Innovation News