Abstrakt bild som representerar Henkels företag Adhesive Technologies + Consumer Brands (Hair och Laundry & Home Care).

VÅRA VERKSAMHETER

Med våra varumärken, innovationer och teknologier har Henkel ledande marknadspositioner i Sverige och runt om i världen inom industri- och konsumentbranschen.

Våra två affärsenheter förenas av pionjärandan att ombilda och förbättra livet varje dag – idag och för kommande generationer. Bygger på ett starkt arv på mer än 145 år. Våra produkter spelar en viktig roll i miljontals människors vardag och hjälper till att förändra hela industrier.

Adhesive Technologies är världsledande på marknaden för lim, tätningsmedel och funktionella beläggningar. Konsumentvarumärkena har ledande positioner inom hårkategorin och tvätt & hemvård i Sverige och på många marknader runt om i världen. Upptäck mer om våra två affärsenheter och våra varumärken och affärsportföljer.

ADHESIVE TECHNO­LOGIES

En kvinnas ansikte i bakgrunden. Framtill hennes händer med blå handskar som håller i en skruv med blått gänglås.

Vi leder dagens marknad och formar morgondagens genom lim, tätningsmedel och funktionella beläggningar - för industrier och konsumenter samt hantverkare.

KONSUMENTVARUMÄRKEN

Kvinnor med en korg stående på ett bord som är fullt av Henkel-produkter som: Persil, Gliss, Bref, Somat, taft. och mer.

Vår portfölj av konsumentvarumärken är en integrerad del av många konsumenters dagliga liv. Vi erbjuder välkända högkvalitativa produkter för hårvård, styling och färgning, tvättmedel, sköljmedel och mycket mer för våra konsumenter och professionella frisörer världen över.