Min samling

Career´s opportunities at Henkel

Henkel Karriär

Vi nöjer oss inte med att bara delta. Det är inte tillräckligt för oss. Det handlar om mer än så. När vi deltar vill vi vinna. Det är detta lilla extra i motivation, ambition och passion som förenar Henkels mer än 50 000 medarbetare över hela världen. Bli en del av vårt team och utvecklas i takt med dina karriärmöjligheter!

Henkel employee Kate

Karriär i Sverige

Henkels lokala framgångar är en direkt följd av insatserna från våra 260 medarbetare i Sverige. Vi anställer passionerade, entusiastiska och innovativa människor och erbjuder dem en utmanande arbetsmiljö som är full av möjligheter, där de kan utnyttja sin talang och ambition på bästa sätt.

internship opportunies trainig and development

Studenter

Det är aldrig för tidigt att skaffa sig arbetslivserfarenhet.

jobs and employment for professionals

Personer med yrkeserfarenhet

Söker du en inspirerande, utmanande och internationell arbetsmiljö med utmärkta karriärmöjligheter? Välkommen till Henkel!

Lediga Jobb

Erkännanden

Henkel är en av Europas mest attraktiva arbetsgivare.

Henkel tillhör de mest populära arbetsgivarna i Tyskland och Europa.

Logo - Clevis Praktikantenspiegel

Henkel hör till topparbetsgivarna bland praktikanter och nyutexaminerade från högskolor.

Logo - Europes 500 top employers award

Henkel finns bland topparbets-givarna för ekonomi-studenter i Europa.

Studenter

Har du alltid velat åstadkomma mycket och satt upp klara mål? Bra! Ambition och drivkraft inte är något som bara dyker upp när du är klar med studierna. Vänta inte med att visa vad du går för – ett framgångsrikt internship under studietiden ger de bästa förutsättningarna för att få ett riktigt bra första jobb efter examen och en lovande karriär hos Henkel.

Proffs

Har du redan uppnått en hel del men har fler ambitioner? Även om du har arbetslivserfarenhet behöver du goda möjligheter för att kunna utnyttja dina talanger fullt ut. Du behöver de rätta förutsättningarna, där du som  högpresterande kan utvecklas i teammiljö och belönas väl för dina resultat. Hos Henkel arbetar du i en miljö där det inte räcker med att finnas på plats, man måste prestera också. Vi erbjuder många utvecklingsmöjligheter i internationell miljö för talanger med yrkeserfarenhet – både hemma och utomlands.

0:53 Min.

Bernadette, Marketing, Beauty Care

Meet the people behind our exciting brands & technologies. Watch the interview taken while she is getting back to work.

2011-02-14

Views: