Henkel Karriär

Entreprenörstänk är en del av vår identitet. Gå med i våra olika globala team och börja varje dag med att förverkliga dina idéer. Välj mellan mängder av möjligheter och bygg din karriär samtidigt som du aktivt formar Henkels varumärken och teknologier.

Karriär i Sverige

Henkels lokala framgångar är en direkt följd av insatserna från våra 260 medarbetare i Sverige. Vi anställer passionerade, entusiastiska och innovativa människor och erbjuder dem en utmanande arbetsmiljö som är full av möjligheter, där de kan utnyttja sin talang och ambition på bästa sätt.

Vad vi erbjuder: Lockande förmåner för våra anställda

Du har talang och förväntar dig möjligheter. Vi vill stärka vårt globala team. Om du imponerar på oss med din personlighet och talang erbjuder vi dig utmärkta möjligheter – över hela världen.

Det här kan du förvänta dig som medlem i Henkelteamet

Vi vill vara bäst på allt vi gör. Vår företagskultur kännetecknas av entreprenörstänkande och ständig beredskap på förändring. Innovationer skapar verkligt värde för våra kunder. En stark hållbarhetsambition har alltid varit en viktig framgångsfaktor för Henkel. Den mångfald på arbetsplatsen som framgår tydligt av våra medarbetares preferenser, kunskaper och färdigheter är ett viktigt värde och en konkurrensfördel. Därför stödjer vi våra anställda i deras personliga utveckling.

Studenter

Har du alltid velat åstadkomma mycket och satt upp klara mål? Bra! Ambition och drivkraft inte är något som bara dyker upp när du är klar med studierna. Vänta inte med att visa vad du går för – ett framgångsrikt internship under studietiden ger de bästa förutsättningarna för att få ett riktigt bra första jobb efter examen och en lovande karriär hos Henkel.

Proffs

Har du redan uppnått en hel del men har fler ambitioner? Även om du har arbetslivserfarenhet behöver du goda möjligheter för att kunna utnyttja dina talanger fullt ut. Du behöver de rätta förutsättningarna, där du som  högpresterande kan utvecklas i teammiljö och belönas väl för dina resultat. Hos Henkel arbetar du i en miljö där det inte räcker med att finnas på plats, man måste prestera också. Vi erbjuder många utvecklingsmöjligheter i internationell miljö för talanger med yrkeserfarenhet – både hemma och utomlands.