BlondMe

Säkert. Kraftfullt. Skräddarsytt. Ikoniskt.
Det enda varumärket som är helt dedikerat blonda hår.

BlondMe erbjuder skräddarsydd blondering, färg och vård för blonda hår, med absolut självförtroende och maximal säkerhet, tack vare den integrerade bondingteknologin.

Säkert
BlondMe’s blondering, färg och vård med Advanced Bonding System ger fantastiska resultat med oslagbar blond hårkvalitet, även i de mest krävande situationerna. Den integrerade bondingteknologin består av 3 steg:
1. Blondering och ljusfärg som skyddar hårets bindningar
2. Vård som skapar nya bindningar
3. Vård för hemmabruk som bevarar bindningarna

Kraftfullt
BlondMe Bond Enforcing Premium Lightener 9+ har en oslagbar uppljusningsförmåga med upp till 9 stegs uppljusning. Den integrerade bondingteknologin ger en kraftfull men samtidigt skyddande uppljusningsprocess med minimerat antal avbrutna hårstrån - för en enastående blond hårkvalitet.

Skräddarsytt
Färgprodukter som är lätta att använda och kan mixas med varandra - så att du kan hitta den perfekta nyansen för varje kund. Vårdprodukter speciellt utvecklade för att tillgodose behoven hos porösa och ömtåliga blonda hår.

Ikoniskt
Inspirerande blonda looker, produkter och tekniker som övervinner alla blonda utmaningar och gör det möjligt att skapa en blond look för alla - oavsett naturligt utgångsläge.