Fibreplex

Blondering och färgning kan skada håret och göra det torrt och skört. Detta problem tillhör numer historien tack vare Schwarzkopf Professionals nya Fiberplex-system. Skyddssystemet höjer nivån av färgen genom att minska antalet avbrutna hårstrån med upp till 94%* i tre enkla steg, varje gång - och det är lätt att använda! Fibreplex kan tillsättas i salongens färg och skyddar då hårets struktur under blondering, uppljusning och färgning. Och resultatet? Minimalt med skador på håret och ingen extra ansträngning medan håret behåller samma färgkvalitet.

Steg 1: Först, blanda Fibreplex N°1 Bond Booster med färg och developer. Det spelar ingen roll om du ljusar upp, blonderar, eller färgar håret. Det skyddar och stärker sedan hårfibrerna under färgningsprocessen. Håret kommer omedelbart att kännas starkt och se friskt ut efter färgning – med minskat antal avbrutna hårstrån redan i detta tidiga skede.

Schampo
Rengör och återupplivar håret
Skapar bindningar i hårets fiberstam, balanserar pH-nivån för att försegla färgpigmenten för långvarigt färgresultat och ger intensive vård för ett starkt, följsamt hår med glans.

Steg 2: Efter att ha tvättat ur färgöverskottet, arbeta in Fibreplex N°2 Bond Sealer, låt verka i tio minuter för en vårdande behandling, skölj sedan ur. Detta ger håret en extra dos av mjukhet och stabiliserar de bindningar som förstärkts i steg 1.

Steg 3: Upplevelsen av Fibreplex slutar inte i salongen. Det tredje steget i Fibreplex-systemet är en behandling som är speciellt skapad för att användas hemma.
Fibreplex N°3 Bond Maintainer hjälper till bibehålla den märkbart förbättrade hårkvaliteten, skapar bindningar i fiberstammen och balanserar pH-nivån för att försegla färgpigmenten för ett långvarigt färgresultat, ger intensiv vård för ett starkt, följsamt hår med glans och skyddar mot nya mekaniska skador.

*Blondering med Fibreplex jämfört med endast blondering