3 frågor till Alam

Shah Alam Jalal

Befattning: Praktik inom global mångfald och inkludering    
Period: 6 månader 
Affärsenhet: Corporate Human Resources

Vilken är den största lärdomen du tar med dig från din praktik på Henkel?
Jag är praktikant på Henkel D&I och just nu håller vi på med en presentation om åtgärdsplanen. Jag är förvånad över hur vårt team genomför sina uppgifter. De lägger tid på att bland annat läsa artiklar och böcker och är alltid uppdaterade. Det jag har lärt mig är att ”man slutar aldrig att lära sig på Henkel”.

Vad är det roligaste med att jobba på Henkel?
A) För mig är det att inte behöva klä upp sig. Nu kan jag klä mig lite mer avslappnat och det minskar faktiskt stressen. Jag tillhör en generation mellan millenniegenerationen och generation Z. Jag trivs verkligen när ingen dömer mig för vad jag har på mig utan för det jag utför.

B) Ibland gillar jag att vara ensam och det öppna kontorslandskapet med café är det jag gillar allra mest. Ibland använder jag utrymmet för att arbeta eller bara för att koppla av.

Vad är det unika med att arbeta på Henkel?
Jag arbetar med Corporate D&I Team och jag har ett nära samarbete med Corporate Head D&I. Jag kände mig inkluderad i nästan alla uppgifter som vi arbetar med. Jag har även fått möjlighet att prata och ha mailkontakt med andra regionchefer. Jag känner att jag ingår i ett globalt Henkel-nätverk.