Syoss

Syoss är ett framgångsrikt hårvårdsvarumärke som finns i dagligvaruhandeln och erbjuder professionella produkter utvecklade och testade av frisörer.

Syoss är en av de mest framgångsrika lanseringarna inom skönhet på många år, med ett brett utbud av hårprodukter inom vård, styling och färg - utvecklade i samarbete med och testade av professionella frisörer, stylister och hårfärgsexperter.

Vård: Den högeffektiva formulan med Keratin-Primer - en professionell teknologi som används världen över - stärker hårets fibrer på djupet och lämnar efter sig känslan av salongsvårdat hår - varje dag. Styling: Den högeffektiva formulan med salon control-system lämnar håret lika stylat som direkt efter ett besök hos frisören - varje dag.

Hårfärg: Permanenta hårfärger av professionell kvalitet för hemmabruk - utvecklade i samarbete med och testade av frisörer och hårfärgsexperter. Den innovativa formulan med högkoncentrerad, professionell pigmentsammansättning förlänger varaktigheten av färgintensiteten och säkerställer maximal färgprestanda - inklusive professionell gråhårstäckning.                                                

För mer information