Vägledning till Min samling

Läs mer på Henkels webbplats om hur du använder funktionen Min samling.

Klicka dig igenom våra bildgallerier och se vilket innehåll du kan lägga till, hur du väljer favoriter och vilka alternativ du har tillgång till på din egen Min samling-sida.

Sedan kan du skapa din egen samling med innehåll från henkel.com – för din egen del eller för att dela med andra.

VILKET INNEHÅLL KAN DU LÄGGA TILL OCH HUR GÖR DU?När du besöker Henkels webbplats kan du använda ikonen "Lägg till i Min samling" i sidhuvudet för att välja nyheter, pressmeddelanden och information om kapitalmarknader, varumärkesinformation eller jobbinformation som du vill lägga till på din Min samling-sida.

När du besöker Henkels webbplats kan du använda ikonen "Lägg till i Min samling" i sidhuvudet för att välja nyheter, pressmeddelanden och information om kapitalmarknader, varumärkesinformation eller jobbinformation som du vill lägga till på din Min samling-sida.Om du vill lägga till enstaka nedladdningar, bilder, filmer och kontakter till din personliga samling, klickar du direkt på knappen "Lägg till i Min samling" för respektive post.

Om du vill lägga till enstaka nedladdningar, bilder, filmer och kontakter till din personliga samling, klickar du direkt på knappen "Lägg till i Min samling" för respektive post.När du har lagt till sidor eller enstaka poster/artiklar till din samling får du ett meddelande om att tillägget har lyckats.

När du har lagt till sidor eller enstaka poster/artiklar till din samling får du ett meddelande om att tillägget har lyckats.

VAD KAN DU GÖRA PÅ MIN SAMLING-SIDAN?Klicka på "Alternativ" för att sortera, ladda ner eller ta bort valt innehåll.

Klicka på "Alternativ" för att sortera, ladda ner eller ta bort valt innehåll.Klicka på "Flytta" för att placera posterna i en innehållsgrupp i önskad ordning.

Klicka på "Flytta" för att placera posterna i en innehållsgrupp i önskad ordning.Med knappen "Ladda ner allt" kan du ladda ner alla poster/artiklar av samma innehållstyp med ett klick.

Med knappen "Ladda ner allt" kan du ladda ner alla poster/artiklar av samma innehållstyp med ett klick.Om du vill radera markerade poster klickar du på "Ta bort".

Om du vill radera markerade poster klickar du på "Ta bort".Vill du dela din samling med affärspartners, kollegor eller vänner? Klicka på "Skapa länk", så vidarebefordras sidan.

Vill du dela din samling med affärspartners, kollegor eller vänner? Klicka på "Skapa länk", så vidarebefordras sidan.