Min samling
jobs and employment for professionals

Du med yrkeserfarenhet

Söker du en inspirerande, utmanande och internationell arbetsmiljö med utmärkta karriärmöjligheter? Välkommen till Henkel!

Vi erbjuder ett brett urval av befattningar och möjligheter – inte minst tack vare den unika mångfalden inom våra tre affärsenheter och vår globala närvaro. Henkel ger dig förutsättningar att koncentrera dig helt på jobbet. Vi stödjer dig i en miljö där det är resultaten som räknas.

Vad vi förväntar oss: God utbildning, väl etablerad erfarenhet inom ditt professionella område och vilja till livslångt lärande. Vi söker dig som låter dig inspireras av vår resultatorienterade företagskultur. I korthet: anställda med potential och vilja att gå framåt.

Jobb för dig med yrkeserfarenhetJobb och ansökan

Dina framtidsmöjligheter

  • Vi erbjuder attraktiva jobbmöjligheter för yrkeserfarna inom olika affärsenheter, funktioner och länder.
  • Vi främjar din karriär systematiskt: med dina kunskaper, vår kultur med systematisk återkoppling och individuellt anpassade program för utveckling kan du snabbt göra ditt nästa karriärdrag.
  • Din ersättning är resultatorienterad. Utöver din grundlön får du en attraktiv bonus om i förväg överenskomna mål nås. Heltäckande sociala förmåner gör paketet komplett.