Min samling

Vad vi erbjuder: Lockande förmåner för våra anställda

Du har talang och förväntar dig möjligheter. Vi vill stärka vårt globala team. Om du imponerar på oss med din personlighet och talang erbjuder vi dig utmärkta möjligheter – över hela världen.

Du kanske är bra, men vi vill att du ska bli ännu bättre. Och om du är väldigt bra utmanar vi dig att bli en av de bästa. Oavsett nivå – student, nyutexaminerad från universitet/ högskola eller har redan yrkeserfarenhet – med vår internationellt standardiserade utbildnings- och utvecklingserbjudanden stödjer vi alla apsekter av din profil.

Hos Henkel väntar den globala marknaden och vårt globala team – två katalysatorer för din karriärutveckling som ger tredubbel belöning. Vår unika "Triple Two"-filosofi med arbetsrotation ger en rejäl skjuts åt din internationella erfarenhet, din kulturella medvetenhet och ditt personliga kontaktnätverk.

Vi förväntar oss resultat och belönar dig med en resultatrelaterad lönestruktur, optioner och företagspension. Attraktiva förmåner gör paketet komplett: Din hälsa på jobbet är viktig för oss.

Våra anställdas förmåner I korthet

Utbildning och ledarskapsutveckling

Utveckling på alla nivåer
Vi förbättrar ständigt kvaliteten på våra produkter, och dessutom försöker vi varje dag förbättra oss som global enhet. Henkelanställda får möjlighet till många former av yrkesutbildning och vidareutbildning som bygger på den senaste tekniken. Det vi erbjuder går långt utöver traditionell klassrumsundervisning. Vårt mål: livslångt lärande på jobbet genom formell utbildning, on-the-job training samt lärande från dina kollegor eller digitalt.