Min samling

Adhesive Technologies (lim, tätning och ytbehandling)

Henkel är en ledande leverantör av lösningar inom lim, tätning och ytbehandling världen över. Vi erbjuder ett brett urval av skräddarsydda kundlösningar och högkvalitativa produkter för konsumenthandeln. Vårt globala expertteam fungerar som partners för våra kunder så att vi kan erbjuda marknadens bästa service. Våra starka innovationer och ledande teknologier inom välkända varumärken som Loctite skapar bestående värden för industrikunder, konsumenter och professionella användare.

Våra tekniska produkter för industrin är uppdelade i fem varumärkesgrupper - Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson och Aquence. För konsumenter och professionella användare fokuserar vi på de fyra globala varumärkesplattformarna Pritt, Loctite och Pattex.

  • Inom lim för förpackningar och konsumentvarorsamarbetar vi med stora internationella kunder för att utveckla innovativa lösningar för tillverkning av förpackningar för livsmedel och konsumentvaror.
  • Inom transport och metall erbjuder vi överlägsna systemlösningar och tekniska specialtjänster för fordons-, flyg- och metallbearbetningsindustrin.
  • Inom vår industridivision erbjuder vi ett brett urval av produkter för tillverkning och underhåll av förbrukningsvaror.
  • Vår elektronikdivision erbjuder kunder från elektronikindustrin världen över ett brett urval av innovativa och högteknologiska lim för tillverkning av mikrochips och elektroniska monteringar.
  • Inom lim för konsumenter, hantverkare och byggbranschen säljer vi många varumärkesprodukter för privatanvändare och hantverkare.

Våra toppvarumärken i Sverige

Våra globala toppvarumärken

Marknader

Lösningar från Henkel finns i många föremål som tillverkas för att användas i vår vardag: bilar, böcker och tidskrifter, datorer, flygplan, kylskåp, mobiltelefoner, möbler, textilier, förpackningar och många fler.

Tjänster