Min samling

Adhesive Technologies (lim, tätning och ytbehandling)

Henkel är en ledande leverantör av lösningar inom lim, tätning och ytbehandling världen över. Vi erbjuder ett brett urval av skräddarsydda kundlösningar och högkvalitativa produkter för konsumenthandeln. Vårt globala expertteam fungerar som partners för våra kunder så att vi kan erbjuda marknadens bästa service. Våra starka innovationer och ledande teknologier inom välkända varumärken som Loctite skapar bestående värden för industrikunder, konsumenter och professionella användare.

Våra tekniska produkter för industrin är uppdelade i fem varumärkesgrupper - Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson och Aquence. För konsumenter och professionella användare fokuserar vi på de fyra globala varumärkesplattformarna Pritt, Loctite och Pattex.

  • I affärsområdet förpackning och konsumentvaror inom lim arbetar vi med stora varumärkesproducenter och internationella kunder för att utveckla innovativa och hållbara lösningar för livsmedelsförpackningar och konsumentvaror.
  • I affärsområdet Transport och Metall tillhandahåller vi våra kunder inom fordons-, flyg- och rymdindustrin samt metallindustrin med enastående systemlösningar, en omfattande teknologiportfölj och specialiserade tekniska tjänster
  • I affärsområdet Allmän industri erbjuder vi våra kunder en omfattande produktportfölj för tillverkning och underhåll av varaktiga varor.
  • Affärsområdet Electronicserbjuder kunder från elektroniken en specialiserad portfölj av innovativa högteknologiska lim och material för tillverkning av mikrochips, elektroniska aggregat och värmehanteringssystem.
  • Våra lim för konsumenter, hantverkare och byggföretagmarknadsför ett brett sortiment av varumärkesprodukter för privat-, handels- och byggnadsanvändare

Våra toppvarumärken i Sverige

Våra globala toppvarumärken

Marknader

Lösningar från Henkel finns i många föremål som tillverkas för att användas i vår vardag: bilar, böcker och tidskrifter, datorer, flygplan, kylskåp, mobiltelefoner, möbler, textilier, förpackningar och många fler.

Tjänster